Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров изрази задоволството си от играта на състава си, както и разочарованието си, че отборът му не направи поне равенство срещу летящия високо Локомотив Пловдив. Специалистът обаче подчерта, че Витоша ще продължи по същия атакуващ начин.

„Мисля, че имаше няколко преломни моменти. Локомотив не ни надигра, реалният резултат е равен. Дузпата беше ключовия момент. Вместо да изравним резултата стана 3:1. Реалният резултат беше 3:3 според мен. Поздравявам момчетата за характера показан. Играхме срещу един от най-добрите отбори в България, така че няма от какво да съм недоволен“, започна треньора на Витоша.

„Момчетата ни си вярват. Липсата на Гъргоров обаче си каза думата. Искаме да продължим да сме равностойни с големите отбори, независимо от съперник или стадион, на който играем. ЦСКА също не са в оптимална форма, така че е трябва да се постараем и да им създадем главоболия“.

„Ще обжалваме наказанието на Гъргоров. Пет мача е твърде много и тази седмица ще обжалваме решението“.

„Трябва да продължим да играем по същия начин. Щом успяхме да отбележим две попадения на един от най-силните отбори в България в лицето на Локомотив, то това е ясен знак, че не трябва да правим крачка назад. Напротив, за напред също ще сме нападателно настроени“, завърши Енгибаров.