Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде своето мнение за равенството на тима 1:1 с Валур в двубой от 2-ия квалификационен кръг в турнира Лига Европа.

"Спортно-технически анализи не правя по принцип. Труден мач за нас, видяхте, един непримирим отбор, компактен, създаде ни доста трудности, мачът завърши равен, негативен резултат за нас. Не съм очаквал, вярвах, че ще победим, Валур играят грамотен футбол, здрави момчета, грамотни, компактни, постигнаха това, което искаха. Имахме доста ситуации, но не успяхме да ги оползотворим. Резултатът е логичен - 1:1", коментира Петричев.

"Възможно е да привлечен нови играчи, ако бъдат одобрени, тогава ще видим, нищо конкретно в момента не мога да кажа. В реванша ще играем да собствен терен, не мисля, че ще имаме някакви проблеми. Нямам съмнения, че ще продължим напред", добави той, отговаряйки на въпрос относно това дали ще бъдат привлечени нови футболисти.

"Марселиньо е дал много през годините, решението да бъде изваден от групата е на старши-треньора, той също приема решението на треньора, той е играч на Лудогорец. Ние сме нормални хора, цивилизовани, когато има спорове се решават с диалог. Когато треньорът реши Марселиньо ще се върне в групата за мача", каза още изпълнителният директор на "орлите".