Страхотен Георги Миланов не стигна на Динамо Букурещ за победа над бившия отбор на Пламен Илиев Университатя Клуж. Двубоят на "Клуж Арена" завърши 3:3, а българският полузащитник се отличи с гол и взе дейно участие в първото попадение на своя отбор. Така вече бившият състезател на Левски има 2 гола и 3 асистенции във вътрешното първенство на Румъния.

Така кръг преди края на Динамо събра 22 точки и излезе на 14-о място във временното класиране, което праща на бараж за оставане в елита. Университатя Клуж е 10-и с 30 точки и вече си осигури елитен футбол и през следващия сезон. 

Домакините поведоха още в 5-ата минута с гол на Даниел Попа. В 37-ата минута Динамо стигна до изравнителен гол. Георги Миланов поде атака отляво и намери Денис Политик на границата на наказателното поле. Румънецът пусна към Ахмед Бани, който с прецизен удар вкара за 1:1. 

В 48-ата минута Денис Политик достигна топката до аутлинията и върна към Георги Миланов, който с брилянтен удар от 13-14 метра под гредата в десния ъгъл даде аванс на "червените кучета". Българският халф беше заменен в 56-ата минута от Кристиан Костин, след като получи травма. 

Динамо не успя да задържи аванса си дълго след излизането на Миланов и в 61-ата минута Доринел Оанчеа се възползва от неразчетено излизане на вратаря на гостите и изравни. 

Гостите отново поведоха в 88-ата минута. Ахмед Бани центрира в наказателното поле, където Домагой Павичич изпревари стража на "У" и с глава вкара за 2:3. В първата минута на добавеното време на мача бившият защитник на Локомотив Пловдив Лукас Масоеро беше най-съобразителен при разбъркване в наказателното поле и оформи крайното 3:3, с което затвърди тенденцията "червените кучета" да губят точки в попадения в последните минути на мачовете си. 

В последния кръг на плейофите за оцеляване Динамо Букурещ приема УТА Арад.