Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов коментира постигнатото равенство - 1:1 с Черна гора в първи двубой от евроквалификациите за Евро 2020.

"Супер се чувствам, раздавал съм се винаги за националния отбор, стана интересен мач, ако бяхме вкарали втори гол щяхме да победим, дано Чочев се оправи бързо. Имам достатъчно рутина и опит, с които да помогна на отбора, има потенциал в тима, колективът е на ниво, дано успеем да се възстановим за понеделник", коментира Михайлов.

"Способен е на много този отбор, влизат млади момчета, които тепърва навлизат в големия футбол, играем мач за мач, малко по-малко да върми напред и нагоре, има хляб в отбора, ние по-опитните ще им помогнем", добави вратарят.

"Тепърва предстоят много мачове. Важното е да надграждаме и да играем добре. Мисля, че днес заслужавахме трите точки. Изпуснахме доста положения. Жалко, че не зарадвахме феновете. Трябва да се възстановим за следващия мач. Всеки може да взима точки от всеки. Мисля, че бяхче по-добрият отбор на терена с изключение на няколко минути. Заслужено трябваше да победим. Отборът има дух. Колективът е на много високо ниво. Тежък мач и терен, здрави единоборства", коментира още Николай Михайлов и продължи:

"За съжаление Чочев се контузи и му пожелавам бързо възстановяване, както и на Пламен Илиев. Тежко е да се говори след такъв мач. Аз лично мисля, че заслужавахме да победим. За момента се чувствам добре и се надявам всичко да е ок за мача в понеделник. Мисля, че има много хляб в този отбор. Просто трябва да вървим стъпка по стъпка. Мисля, че ни очакват хубави неща. Така се случи, продължаваме напред. Подготвяме се за понеделник и дай Боже да направим един добър резултат."

"Доста футболисти имат опит. Наистина ще направим всичко възможно да се класираме на този форум", добави Михайлов.