Нападателят на Левски Валери Божинов и защитникът на тима Живко Миланов се готвиха отделно от основната група на „сините“ по-малко от 48 часа преди дербито с ЦСКА. Съставът на Георги Дерменджиев направи тренировка на едно от помощните игрища на стадион „Георги Аспарухов“, като първити 15 минути бяха открити за фенове и журналисти.  

Голмайсторът получи травма в глезена на левия крак при шампионатната победа с 2:0 над Витоша Бистрица, докато левият бек е измъчван от контузия в прасеца. Миланов все още няма мач за Левски, след като завърна в клуба, чийто юноша е, няколко дни преди подновяването на битката в Първа лига.

Лекарите на Левски правя всичко възможно за по-бързото възстановяване на двамата играчи, но треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе категоричен, че няма да рискува със здравето на футболистите си. Специалистът засегна темата по време на пресконференция преди сблъсъка с „червените“, която се проведе по-рано в петък.

Иначе петъчната тренировка на Левски изгледа и изпълнителният директор Павел Колев. 

Дерменджиев: Победа срещу ЦСКА може да промени тотално положението на Левски 

Левски е домакин на „армейците“ на Националния стадион „Васил Левски“ на 24 февруари от 13:00 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Тъй като двубоят е квалифициран като такъв с „висок риск“, билети няма да се продават в деня на мача. Всички фенове, които имат желание да наблюдават мача на живо, трябва да си закупят билети до събота, 23 февруари.