Главният мениджър на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов не е изненадан от добрия старт на отбора в българския футболен елит.

Ангелов, който като старши треньор през юни спаси тима от изпадане, прие ново предизвикателство и влезе в управата на клуба, а на негово място край тъчлинията застана доскорошният му асистент Росен Кирилов.

Кирилов започна повече от отлично първия си сезон в елита като наставник. В изминалите четири кръга от началото на шампионата Витоша записа две победи - над Дунав (2:1) и Славия (2:0), и две загуби - от шампиона Лудогорец (0:2) и от неговия подгласник ЦСКА (0:2). Със спечелените шест точки бистричани делят шестата позиция във временното класиране с пловдивските Ботев и Локомотив.

"Аз лично очаквах да видя един променен отбор, една по-силна игра и едно успешно начало. От една страна, има развитие във всеки един футболист. От друга - взехме млади и талантливи момчета, които идват от сериозни клубове с традиции и манталитет на победители. На първо място обаче е ролята на новия старши треньор", заяви Ангелов./БТА