Централният нападател на Витоша Бистрица Григор Долапчиев заяви, че тимът му е можел да се поздрави с победата в мача с Етър (1:1), ако бе реализирал положенията си. Централният нападател на Витоша вкара изравнителното попадение в двубоя в столицата и донесе историческата първа точка за тима от Бистрица в елита.

Бивш кадър на ЦСКА стана №1 в мача Витоша - Етър

“Играхме по-добре, държахме повече топката и имахме повече положения, които не успяхме да реализираме. При головото положение, така се получи, че уцелих топката както трябваше. За мен беше чиста дузпа при съприкосновението с Яни Пехливанов, не знам защо съдията не го свири”, каза Долапчиев.

Уморените бойци от Витоша изстрадаха реми за историята

“Ние във Витоша сме едно семейство. Треньорът ни преди всеки мач ни казва да излезем и да се забавляваме на терена, защото го можем да държим топката и да играем футбол. Срещу Левски каквото можем да направим, ще го направим. За мен като юноша на ЦСКА мачът е по-специален и се надявам да ги победим. Нищо не може да ни изплаши. Ние сме уверени в нашите качества. Показваме, че сме много равностоен отбор в Първа лига”, допълни футболистът на Витоша.