Отборите на Черно море и Етър Велико Търново се изправят един срещу друг на стадион „Тича“ във Варна в двубой от третия кръг на efbet Лига. Срещата е първи в съботната програма, като началният час на мача е 18:45. Може да гледате срещата на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

На 37 години, но във формата на живота си. Христо Иванов заключи вратата си срещу Левски, а тимът от Велико Търново стартира в efbet Лига без поражение в първите си две срещи.

"Тези две точки са заслуга на целия отбор, нито спечелената срещу ЦСКА е заслуга само на нападението, нито сега домакинския мач с Левски е само на защитата, показахме бойко лице, надявам се да печелим точки и срещу другите отбори", коментира вратарят.

"Още като видяхме програмата ни стана ясно, че в началото ще ни е много трудно. Опитваме се във всеки мач да даваме максимума от себе си, дали с битка, или с техничен футбол. Работим с треньора с вратарите за всеки мач по различен начин", добави той.

"Щастлив съм, че има млади вратари, радвам се за тях, за да има силен футбол в България трябва да имаме силни вратари българи. Много добра оценка му давам, дано да продължава по същия начин", каза още вратарят на Етър.

"Надявам се да победим, ще бъде трудно", заяви Иванов по повод кой ще спечели битката на "Тича".