Капитанът на Витоша Бистрица Четин Садула отдаде заслуженото на Ботев Пловдив при загубата на неговия тим с 0:3 като гост в Пловдив. Садула сподели, че може би тимът на Витоша има липса на самочувствие, когато играе като гост, но това ще се коригира с времето.

“Доста тежка загуба за нас. Изиграхме слабо първо полувреме. Вижда се, че отборът на Ботев е доста класен и трудно губи точки у дома. Ботев беше по-добрият отбор и заслужено загубихме”, довери Садула пред DIEMA SPORT.

„Нямаше агресия у нашите действия, но в крайна сметка нека отдадем заслуженото на Ботев, тъй като изигра страхотен мач. Аз мисля, че при нас няма добър, най-добър или нещо подобно. Всички сме равностойни. Да, понякога липсват един-двама играчи, но други ще влезнат и ще помогнат”, допълни капитанът на Витоша.

„Искрено се надявам да завършим добре годината, изигравайки последния мач. Създадохме днес 2-3 нелоши положения, но не успяхме да отбележим”.

„Досега показваме, че играем съвсем различно. Много по-агресивни сме и искам да го повторим, тъй като точките са много важни. Честно да ви призная не знам защо има такъв контраст в игрите ни у дома и навън. Може би имаме нужда от още опит”, завърши Четин Садула.