Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов бе доволен след успеха с 2:0 над Витоша Бистрица. Треньорът отличи представянето на отбора, като сподели, че е трудно да се играе срещу толкова прибран отбор като Верея. Същевременно някогашният бранител на националния отбор на България потвърди, че настоящият формат на Първа лига не му се нрави.

„Доволен съм от днешното представяне. Отбелязахме два гола, а можеше и още. Трудно се играе срещу отбори, които играят само в защита, а те бяха точно така. Създадохме куп положения, но не вкарахме повече голове”, започна Кирилов.

„Верея имат добър вратар. Кристиян Кацарев бе над всички днес и реално той ги спаси от разгром. Не мисля, че имаше подценяване – момчетата се стараха. Играха и такива, които имат по-малко минути. Трудно е срещу такъв отбор и да правим накрая генерални изводи. Искам по-бързо да работим с топката”, продължи той.

„Мен не ми харесва този формат, трябва шампионатът да си е нормален. И Септември и Дуанв са добри отбори, така че нямам предпочитания. Каквото се случи, това ще е – трябва да се играе”, завърши Росен Кирилов.