Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов се изказа ласкаво към играчите си след поражението от Берое с 0:1. Според него, те все още се учат, но все повече се приближават до нивото, което трябва да имат.

"Все още се учим. Мисля, че се приближаваме до истинския ритъм в Първа лига. Доста време ни отнема тази адаптация, но аз съм убеден, че това е пътят. Чувствам се спокоен, независимо от изхода. Независимо от загубата, аз се чувствам обнадежден."

"Ако трябва да съм честен, повечето ситуации бяха за нас. В доста моменти успяхме да доминираме на състава. Няма как да водиш цял мач срещу такъв отбор. Радвам се от видяното", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и сподели какви са положителните неща за него.

"За нас е важно да се адаптираме към ритъма на Първа лига. Нормално е да е трудно, но радостното е, че виждам това, което ми се иска. Ние сме съвсем различен клуб от изпадналите досега, нашата цел е да се развием."

"Ние реално направихме чудо, не знам защо всички ни го отричат с лека ръка. Убеден съм, че сме симпатични на неутралния фен, нормално е да има нужда от време, за да се адаптираме. Иска ми се хората да са малко по-толерантни, имаме нужда от малко време", заяви Ангелов и коментира какво е състоянието на контузения нападател Григор Долапчиев.

"Долапчиев започна да прави физиотерапия, което означава, че едва ли до края на полусезона ще се появи. Надявам се да е готов за пролетта, когато обещавам, че няма да изглеждаме по този начин", завърши Ангелов.