Отборът на Витоша Бистрица получи поредно признание за силното си представяне от началото на сезона в Първа професионална лига. 

"Тигрите", които са само на точка от третия във временното класиране - шампиона Лудогорец, могат да се похвалят с двама младежки национали. 

Повиквателни за предстоящите европейски квалификации с Франция и Черна гора получиха Лъчезар Котев и Наско Милев. Талантливите футболисти са попаднали в списъка на селекционера Тони Здраков за домакинството на "петлите" на 7 септември и за визитата на черногорци четири дни по-късно. 

Повиквателната е първа за Котев, който след завръщането си от наема в Оборище (Панагюрище) в началото на тази година, е основен футболист в редиците на Витоша. Милев пък вече взе участие в три от квалификационните срещи до момента, като дори реализира един от головете при победата с 3:1 като домакин на Черна гора миналия ноември. 

Ръководството на Витоша (Бистрица) поздравява младите футболисти и им пожелава успешно представяне с фланелката на "трикольорите"!