Футболни звезди от миналото се завърнаха на терена по случай традиционния коледен турнир, организирн от БФС. 6 отбора взеха участие в тазгодишното издание, а в оспорван финал отборът на Витоша Бистица надделя над Локомотив Пловдив с дузпи. 

Президентът на БФС Борислав Михайлов изгледа мачовете в Национална футболна база Бояна, след което лично награди всички футболисти и треньори, взели участие в турнира.

Отборите бяха разделени в 2 групи от по 3 отбора, като в група 1 попаднаха Левски, Локомотив Пловдив и Перник, а в група 2 играха Витоша Бистрица, Ботев Пловдив и Локомотив София. 

Съботната сутрин започна с мач между Левски и Перник, спечелен от "сините" с 2:0. В следващия двубой Витоша Бистрица надделя над Локомотив София с 2:1. В група 1 интригата се запази, след като Левски отстъпи с 3:1 на Локомотив Пловдив, докато в група 2 Витоша Бистрица затвърди първото си място след победа с 3:1 над Ботев Половдив. 

В последните мачове от груповата фаза Локомотив Пловдив победи Перник с 1:0, а Локомотив София спечели с 3:1 срещу пловдивския Ботев. Първенците в двете групи се класираха за финалния мач, които завърши при резултат 0:0 в редовното време. След изпъление на дузпи, шампиони станаха Витоша Бистрица, които надделяха над Локомотив Пловдив с 6:5.

След приключването на мачовете се състоя церемония по награждаване, на която Борислав Михайлов връчи купи и медали на всички отбори, след което частниците в турнира бяха поканени от президента на БФС на специално организиран в тяхна чест коктейл.