Даниел Моралес не бе особено доволен след загубата на Ботев Враца с 1:0 от Витоша в мач от 1/16 за Купата на България.

"Създаваме, но не вкарваме. Това е един проблем, който имаме последните седмици. Нямаме правилно позициониране. Състезателите понякога не слушат задълженията, които имат. Мачът беше на една врата. Доволен съм от това, което представихме на терена, но начинът, по който завършваме не е добър. Трябва да се оставя сърце и душа. Никой не е казал, че трябва да бием с 10:0, но трябва да се раздаваме. Отборът на противника не е на нашето ниво, но не можем да си позволим да имаме хора, които не мислят, че това е върхът на кариерата.

Трябват ми хора, които се раздават и борят до край. Нямаме оправдание. Една дузпа, в 95-та минута, която за мен си беше чиста, в крайна сметка загубихме с 1:0. За Перейра не знам дали беше засада, не можех да видя. Поне в 3-4 ситуации в наказателното поле имаше дузпи. Имаше чиста ръка, но една или две ситуации бяха 100%-ови дузпи. Когато създаваш и не вкараш, и загубиш, каквото и да се оправдаваш...

За съжаление не успяхме да вкараме гол. Ние имаме програма, която трябва да се изпълни до 2-ри декември. След това ще пусна състезателите, но преди това ще имаме сериозен разговор с ръководството да си намерим начин да се видят грешките. Поех отбора по време на първенството и искам ръководството да чуе моите изисквания като виждане и т.н. 

Винаги в един отбор, когато свършва полусезонът или сезонът, има играчи, които си тръгват или идват. Отборът трябва да се подсили и трябва да седнем да видим кой, колко е дал за тима и да се вземе решение", сподели наставникът на врачани.