Треньорът на Витоша Николай Христозов коментира победата на своя отбор над Ботев Враца с 1:0 мач от 1/16 на Купата на България.

"Смятам, че се получи добър мач и теренът го предразположи. Отборът от Враца през по-голямата част имаше преимущество, изпуснаха си своите положения, а ние бяхме концентрирани до последните минути и спечелихме срещата. Признавам си, че Ботев стоеше добре на терена и ни превъзхождаше, но и нашата стратегия беше такава - да играем прибрано и затворено. Знаехме, че има продължения, затова помислихме и за смените.

Тази победа бих я разменил за една такава във Втора лига, защото там трябва да се подобряваме. В неприятна позиция сме, в зоната на изпадащите. Всяка победа е за самочувствие, идва мач с Локомотив София, който само е бонус за нас. Дано младите момчета в отбора да не се притесняват от тази среща на осминафинала в Купата. Трябва да излезнем да играем освободени психически. 

Много е далечно да мислим да отстраним Локомотив София. Излизаме за победа, със сигурност", завърши доволният треньор на Витоша.