Старши треньорът на Витоша Бистрица - Асен Букарев заяви, че отборът му е изчакал своя шанс и се е възползвал от него, за да си тръгне с равенството от гостуването си на Локомотив Пловдив. Той разкри

"Успяхме с много сърце и много късмет. С дисциплинирана игра за разлика от предишния кръг. Противникът намали обориотите. Имаше принудителни смени. Не бе от най-добрите им двубои. Успяхме да изчакаме и да се възползваме. Имахме кадрови проблеми. Продължаваме да имаме контузени, но в крайна сметка затова сме толкова много. Този отбор има нужда от самочувствие и промяна в манталитета. Надявам се тази точка да е от голямо значение", започна той.

"Изключително разочарован съм от загубите в началото на пролетния дял. Не сме се отказали. Нищожен е шансът за спасение, но това не ни пречи да излизаме във всеки мач. Не робувам на системи и игра. Важно е битката, борбата, която футболистите могат да покажат. Локомотив са много раздвижени. Нашите футболисти днес успяха да отговорят много прилично на Локомотив", продължи Букарев.

"Витоша с 6 точки е аутсайдер във всеки мач. Изцяло от нас си зависи да променим това, да играем по-уверено с топката. На момчетата им липсва самочувствие" допълни  още специалистът.