Наставникът на Витоша Бистрица Асен Букарев сподели първите си впечатления след поражението от Черно море с 0:1 като гост във Варна в първи мач от група "А" на втората осмица в efbet Лига.

„Миналата седмица казах, че няма как да съм доволен, когато губим. Видяха се добри неща. Имахме положения. Не вкараш ли гол на чужд терен, няма как да вземеш нещо. Няма да се откажем да сме по-добри. Чашата е наполовина пълна", започна той.

„След като сме само с 6 точки няма как да няма неточности. Много неща куцат. Имаше положения както за Черно море, така и за нас. Не успяхме да отбележим", продължи наставникът.

„Днес, ако се обърнем към пейката, имаше 5 момчета на 18-19 години, които са много зелени. Трябва много да работят и да слушат, за да се развиват. За втори мач не можем да ползваме Емил Гъргоров. Въпреки двете загуби във Варна, мачовете са полезни за нас", заяви специалистът.

Относно това дали Гъргоров ще остане:

„Доколкото знам остава. Той е играч на Бистрица.“

„За следващата кампания ще видим на кого ще разчитаме. Нека да минат последните 2 мача. Имаме друг много добър пример в лицето на Минчев и Попов. Всичко е в техните ръце. Ние шанса им го дадохме. Топката е в тях", сподели още Букарев.

„Със сигурност искаме да видим отбелязване на гол и да не допускаме в следващия мач. Това е най-важното. Много ми се иска отборът да играе с увереност", завърши треньорът на Витоша.