Асен Букарев е новият старши треньор на Витоша Бистрица. Младият специалист се разбра с ръководството на „тигрите“ да поеме отбора, след като по-рано през декември последният в efbet Лига се раздели с Енгибар Енгибаров. Припомняме, че още вчера GONG.BG съобщи за назначението на Букарев.  До последно съществуваше възможност начело на „зелените“ да се завърне Костадин Ангелов.

В крайна сметка бившият полузащитник на Левски и ЦСКА прие мисията „Витоша“. През годините Букарев бе начело на Славия, а също и помощник и впоследствие мениджър на Левски. За последно 40-годишният специалист работеше като асистент на Славиша Стоянович в националния тим на Латвия. През последния месец той имаше оферти първо от Пирин, а след това и от Локомотив София, които обаче отклони.

Сега първият удар на новия треньор на „тигрите“ бе да стопира отказване на Емил Гъргоров от футбола, това съобщава вестник „Труд“. Опитният играч сериозно обмисля възможността да окачи бутонките след края на есенния дял от шампионата. През настоящата кампания халфът, който през февруари ще навърши 39 години, записа 11 мачау в които реализира 3 попадения и направи 2 асистенции. В крайна сметка Букарев е провел разговор с Бадема, в който е станало ясно, че вижданията на двамата се припокриват.