Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров коментира поражението на тима с 0:1 от Славия в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига.

"Този мач го загубихме след индивидуални грешки, опитахме се да играем, съперникът бавеше времето, но съм доволен от старанието на футболистите. Създадохме положения, но не реализирахме, доволен съм от отбора като тактическа дисциплина, липсват ни и играчи. Говорим с момчетата, имат желание, тук опират нещата до възможности и капацитет, млади момчета са, нормално е да допускат грешки, но от индивидуални грешки губим", коментира Енгибаров след поражението.

"Василев и Кацарев бяха двата избора, трябваше постоянно да правим смени, нямаме дълбочина, имаме наказани, контузени, продължаваме да работим, отборът не стои зле, малко не ни достига. На полусезона ако вземем малко по-опитни играчи ще се подобрят нещата. Като цяло всеки мач за нас е важен, за нас няма фаворити и аутсайдери, всеки двубой е финал за нас. Разговарял съм с ръководството, ако то сметне, че аз съм причина за тези резултати, аз ще си тръгна, имаме визия за бъдещето на клуба, ръководителите са реалисти", каза още наставникът на Витоша Бистрица.