Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров потвърди, че в отбора ще има промени след редицата грешки на млади футболисти. Коментарът дойде след поражението от Арда с 1:3, където Витоша „подарил” според Енгибаров головете на опонента. Наставникът довери, че още другата седмица клубът от Бистрица ще вземе по-опитни футболисти, за да продължи сезона.

„Мисля, че двубоят го загубихме психологически с този лесен гол. Не знам вече – явно при нас се случват така нещата без опонентът да има положение ни вкарва. В доста мачове така допуснахме подаръци, но това е младостта. Предният мач видяхте, че Георгиев направи страхотен мач, а сега направи разочароващ двубой. Отдавам го на напрежението”, започна Енгибаров.

„Мисля, че опитът на нашия отбор е малък, тъй като имаме много млади. Ще кандидатстваме за книгата на Гинес, тъй като за четири кръга имаме петима дебютанти в първенството. Потенциалът ни е такъв, липсва ни опит. Гъргоров се контузи и мисля, че още другата седмица ще вземем мерки с по-опитни играчи. Явно младите не могат да се справят. Това са детински грешки, тъй като ако бяхме продължили по начина, който играхме – мачът щеше да се развие по коренно различен начин”, завърши Енгибаров.