Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров определи групата за тазвечершното домакинство на Арда (Кърджали) в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Витоша“ в Бистрица започва в 18:45 часа.

Бистричани отново няма да могат да разчитат на опитния Емил Гъргоров, който се възстановява от тежкия удар в гърба, който получи при гостуването на Славия на старта на новия шампионат. Извън състава заради здравословни проблеми са и Християн Василев и Кристиян Кочилов.

В същото време новият спортно-технически щаб на „тигрите“ за пореден път ще гласува доверие на пълен дебютант, след като в групата попадна младият защитник от школата на Витоша Никола Борисов. Бранителят бе картотекиран по-рано тази седмица в БФС и днес е сред избраниците на Енгибаров.

Групата на Витоша за домакинството на Арда (Кърджали):

Вратари: Николай Георгиев, Кристиян Кацарев;
Защитници: Тодор Гочев, Венцислав Бонев, Румен Гьонов, Теофилос Курупис, Александър Христев, Георги Купенов, Никола Борисов;
Полузащитници и нападатели: Георги Амзин, Четин Садула, Запро Динев, Ваньо Илиев, Григор Долапчиев, Мохамед Сила, Лъчезар Котев, Мартин Станкев, Христо Иванов.