Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов коментира поражението с 0:3 от Лудогорец в мача от 17-ия кръг на Първа лига. Специалистът обясни, че момчетата му са излезели притеснени и след двата допуснати гола до 20-ата минута, мачът е приключил. След това по думите на Кирилов е било „ходене по мъките“.

„Лудогорец е по-класен отбор от нашия. Затова се стигна до това поражение. Искаше ни се да направим добър мач, да се противопоставим. За жалост, излязохме притеснени и ни вкараха два ранни гола. Всички очакваха да загубим от Лудогорец и така и се случи. Трябваше да играем футбол, освободено, без притеснение, да направим добър мач. За жалост, бяхме притеснени, вкараха ни два елементарни, детски гола още в началото. Без изобщо да окажем съпротива и мачът в 20-ата минута приключи. След това бе ходене по мъките“, започна Росен Кирилов пред DIEMA SPORT.

За предстоящото домакинство на Верея, Кирилов обясни: „Ако играем бездушно като днес, не знам как ще спечелим срещу Верея. Те имат добри играчи, каквото и да се говори за тях. Можеха да бият Локо Пд. Ако не се вложим и не дадем максимума, ще имаме проблеми“.