Черно море постигна трета победа от началото на първенството след минимален успех с 1:0 над Витоша /Бистрица/. Победата за варненци дойде след автогол на Наско Милев в 3-та минута на мача. С успеха си "моряците" имат 12 точки в актива си.

Домакините откриха резултата още при първата си атака в 3-та минута. Георги Илиев центрира отляво от пряк свободен удар, Мирослав Енчев стреля с глава, а в желанието си да избие топката Наско Милев я прати в собствената си врата за 1:0 за Черно море.

В 17-та минута Петко Цанков от гостите стреля много опасно по диагонал отляво, но топката премина над вратата на Черно море. В 22-та минута Аристот Ндонгала засече топката с глава след центриране отляво, но тя мина над вратата.

В 25-та минута Радослав Василев открадна топката от защитата на гостите, напредна и стреля, но вратаря на Витоша Християн Василев показа отлична реакция и успя да избие топката.

В 39-та минута след разбъркване в наказателното поле на Витоша топката попадна у Георги Василев, който стреля, но в тялото на вратаря на гостите.

В 50-та минута Аристот Ндонгала стреля опасно от повече от 20 метра, но топката премина над вратата на Витоша. В 66-та минута той центрира отдясно, а Атанас Зехилов стреля с глава, но топката мина встрани от вратата на Витоша.

В 74-та минута пак Аристот Ндонгала стреля от около 20 метра по диагонал отдясно, но топката попадна в ръцете на вратаря на гостите Християн Василев. В 83-та минута гостите удариха греда. Ивайло Лазаров намери в наказателното поле на Черно море Стефан Христов, който стреля, но топката се отби в страничната греда. В 4-та минута на даденото от съдията продължевие Мартин Минчев бе изведен сам срещу вратаря, но не успя да отбележи.