Играчът на мача в двубоя между Витоша Бистрица и Ботев Враца Даниел Генов сподели своите мисли, след като помогна на своя тим да стигне до победа с 2:0 в Бистрица.

“Ранният гол ни успокои. Второто полувреме беше трудно за нас. Илия Миланов вкара уникален гол, но сдадохме инициативата на Витоша и можеше да бъдем накaзани. Целият отбор беше много агресивен в двубоя. Имаше и агресия и тактическа дисциплина ан терена. Това помогна за победата“, коментира Генов.

“В точният момент дойде втория гол. Можеше и трети гол да отбележим, но за съжаление второто полувреме бяхме по-зле, както и самият аз бях безобразен. Отборът играеше все едно с човек по-малко, не бях пълноценен, защото физически отпаднах и не успях да изпълнявам указнаията на треньора“.

“Надявам се срещу Локомитив да сме свежи. Подготовката ни изцеди доста и краката са тежки, но се надявам Лига Европа да е в наша полза и да вземем три точки. Тази победа днес трябва да ни даде самочувствие“.

“Играта със сигурност ще я подобрим. Миналата година пропуснах подготовката, затова и първите 3 месеца от миналия сезон почти не играх, но тази година имах пълноценна подготовка и мисля, че това е много ценно.

“Валери със самото си присъствие вдига отбора. Качеството му е безспорно и не съм аз този, който да го коментира. МНого ще се радвам той да се присъедини към нас, ще вдигне неимоверно много класата на отбора“, завърши играчът на мача.