Капитанът на Пирин Юлиян Попев изрази надежда, че тимът му няма да допусне гол в реванша срещу Витоша Бистрица и „орлетата“ ще успеят да се спасят в Първа лига. Днес Пирин се наложи като гост с 1:0, а голът вкара именно Попев.

„Днес успяхме да победим, защото просто вкарахме един гол повече от Витоша и той се оказа победен за нашия отбор. Можем да кажем, че двата отбора са равностойни. Смятам обаче, че влязохме по-добре в мача. Още в първите няколко минути създадохме няколко добри положения. Постепенно Бистрица изравни играта, но едно статично положение реши мача. На реванша трябва да направим така, че да не допуснем гол. 100% съм сигурен, че няма да допуснем и мисля, че няма да имаме проблеми във втория мач“, коментира той.

„В момента положението в Пирин е много тежко, но искам да благодаря на всички в клуба.Борим се докрай и вярвам, че ще успеем да останем в Първа лига. Разбира се, че навсякъде се говори за пари, говори се и при нас. Ние си говорим, че на първо време ние футболистите трябва да си свършим работата и да оставим отбора в Първа лига, пък вече след това какво ще става не знам“, допълни Попев.

„Моето бъдеще не знам какво е. Моето желание е, ако Пирин остане в А група и съм желан от ръководството, можем да седнем и да говорим. Аз имам огромно желание да остана в Пирин“, каза още Юлиян Попев.