Капитанът на Витоша Бистрица Четин Садула прие с удоволствие наградата си за Играч на мача при успеха 2:0 над Верея в 18-ия кръг на Първа лига. Опитният футболист реализира и двете попадения, като макар да не отдаде голямо значение на този факт, призна, че чувства известно облекчение предвид головата суша, преследвала го през предходните кампании.

„Мисля, че се получи един добър мач за нас. Бяхме по-добрият отбор и заслужено победихме”, обясни 31-годишното крило.

„Този двубой беше много важен – Верея е отбор от „нашата черга”. Важно е да печелим тези сблъсъци. Няма значение кой вкарва головете, важно е да печелим.”

„Нямам много голове през последните сезони, радвам се, че най-сетне се отпуших.”

„Както казах, тези точки срещу отборите от „нашата черга” са доста по-важни. Няма какво да се лъжем – срещу тимове като Лудогорец, Левски, ЦСКА много трудно можем да вземем нещо. Ако успеем да го направим, това е само бонус.”

„Ботев Пловдив (следващият съперник на Витоша в първенството – б.р.) са доста добър отбор, но ние отиваме за три точки. Ще си покаже.”

„Като цяло през миналия сезон за много от момчета това бяха първи мачове в елита. Сега натрупахме доста опит, защо да не погледнем и по-високо в класирането?”, пожела си Садула.