Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов изрази недоволството си от резултата на мача с ЦСКА. Според него, не се е виждал начин как "червените" ще отбележат гол, но грешка в защитата на "тигрите" им е подарила победата. Той визира първото попадение в двубоя, което падна чак в 79-та минута.

"Не, не съм доволен, защото загубихме с 0:3. Мачът си вървеше за равен, не виждах как ще ни вкарат с тези центрирания. Не можахме да изчистим топката и... ЦСКА нямаха почти никакви ситуации, полека-лека мачът си отиваше към равен, но пуснахме този гол в ситуация, в която два пъти можехме да изчистим топката, но не го направихме и те ни вкараха", заяви Кирилов пред DIEMA SPORT.

Той сподели и от какво все пак е доволен, а и защо начинът на игра от неговия отбор в този мач не му харесва.

"От начина на игра в защита съм доволен, но не съм доволен от това, че след като отнемем топката, бързо я губехме. Не можахме да направим контри, това не е моято футбол, не обичам такъв футбол. Просто днес се налагаше, като цяло в такива двубои се налага. Можем да се надиграваме с такива отбори, но ще загубим много повече", добави Кирилов и коментира как може да се излезе от неприятната серия.

"Натрупаха се загуби, защото имахме много тежки съперници. Абсолютно всеки съперник е тежък за нас. Начинът за излизане е с победа и когато тя дойде, ще се пдообрим", сподели наставникът и направи сравнение с мача за Купата отпреди десет дни със същия съперник.

"Мачът за Купата с ЦСКА като игра съм доволен, защото играхме офанзивно и не играхме като днес. Днес се бяхме бетонирали и чакахме да свърши мачът, за да вземем точката. И евентуално нещо на контра. Но пак казвам, че това не е моят футбол", заяви още треньорът и разкри за финал каква е програмата за тима му в предстоящата пауза на шампионата.

"В паузата сега ще почиваме два дни и половина, другата седмица започваме да се готвим и ще имаме две седмици да се подготвим за мача със Славия", завърши Росен Кирилов.