Старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов бе много доволен след успеха на неговия тим над Славия с 1:0. Победният гол за „бистришките тигри” бе дело на Наско Милев през второто полувреме и така върна бистричани към успехите.

“Изключително тежък мач срещу много добър съперник. Славия е един от грандовете в българския футбол. Радвам се, че успяхме със сериозен дух и сърце у дома да зарадваме феновете си”, бяха първите думи на Кирилов пред DIEMA SPORT.

„Загубихме поредица от мачове, в които играхме добре и изпуснахме точки. Този мач днес ще вдъхне увереност в нас и ще продължим да се борим все повече”, продължи наставникът.

„Знаехме, че в Славия играят силно на контраатака. Целта беше да ги изчакваме във втората третина и да затворим пространствата. Радвам се, че това проработи. Те имаха две ситуации, когато падна мъглата и можеха да победят. Ние също имахме две положения през първото полувреме. Втората част бе по-добрата за нас, тъй като създадохме положения, а и отбелязахме. Съумяхме да направим някои стойностни атаки”, довери още Кирилов.

„Няма закачка между мен и Загорчич. Искам всеки мач да побеждаваме, а това че имам две победи срещу Заги, то няма значение. Искам всеки мач да побеждаваме, както и на „Армията”, но там не успяхме”, завърши Росен Кирилов.