„Мачът беше абсолютно равностоен. Те използваха една ситуация и опитният Жоро Илиев успя да отбележи. Вдъхнах им увереност, че ще имаме ситуации и положения. Основната промяна беше високата преса. Можеше и втори гол да вкараме. Радвам се на духа, който за пореден път показаха момчетата. Надявам се от февруари да го показват и като гости”, заяви треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов след равенството 1:1 с Черно море в мач от 20-ия кръг на Първа професионална лига.

„Ние имаме 22 равностойни играчи и въпреки контузиите имаме играчи, които могат да влязат и достойно да заменят другите. Момчетата си свършиха работата перфектно и им благодаря. Просто показаха този български дух, който липсва в повечето български отбори, визирам това, че има много чужденци, с които трудно се работи. Моето желание е да покажем постоянство. Ще работим в тази насока. Надявам се да се получат нещата”, каза още Кирилов.

„Ще работим с тези момчета до края на сезона. Нещото, което ни липсва е още повече агресивност и вярата, когато играем с големите отбори. Те могат и имат качества. Ако се отпуснат както днес срещу един от водещите отбори. Показахме изключителен дух през второто полувреме и мисля, че можехме да победим”, заяви Росен Кирилов.