Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не спести добри думи към играчите си след изкованото нулево равенство срещу фаворита Берое, при това в Стара Загора. И отбеляза какво още трябва да се подобри в играта на тима му.

"От точката съм доволен, от старанието също. Най-щастлив съм, че напредваме. За да не си мислим, че сме направили кой знае какво ще кажа, че лесно се играе за равен. Трябва ни още малко и ще прогресираме още, за да играем за победа."

"Липсва ни самочувствие да вкарваме, липсват ни точки и ни тежи мястото, на което сме. Но то ще дойде с мачове като тези", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и сподели защо се е получила играта на тима му.

"Да играеш в защита срещу толкова силен отбор е трудно. Но ще се потвърдят думите ми, че сме отбор, който играе за оцеляване и вярвам, че ще го постигнем. Знам го, че ще се спасим", обяви Ангелов и не спести добри думи за вратаря Николай Георгиев, който направи официален дебют в елита.

"Страхотно игра вратарят ни, той не спира да се старае. Съдбата му е много интересна, беше се отказал от футбола, беше отишъл да учи. Но се върна при нас и аз вярвам, че трудът му се отплаща", сподели още Ангелов.

"Ние се учим, продължаваме да го правим. Напредваме. Притежаваме сърцати момчета, които защитават с чест името на клуба и независимо колко пари взимат и как са подценявани, те продължават да показват, че спортът е мъжество и вяра в себе си. Няма страшно", завърши треньорът на Витоша.