Футболистът на Витоша Бистрица Лъчезар Котев сподели вижданията си след загубата с 0:2 от Ботев Враца. Котев призна, че целта е била отборът на бистричани да влязат агресивно в дуела, ала това не е донесло успех. Същевременно той потвърди, че мачовете с Ботев Враца на Витоша са винаги огледални от миналата година. Витоша цели гредите, докато Ботев всеки път бие.

„Нашите цели преди двубоя бяха да влезем агресивно. Първите минути стояхме добре, но една грешка допуснахме и ни вкараха гол. После бяхме догонващи в мача и стана трудно.

„Опитахме да реагираме след гола им и да пресираме дълбоко. Ударихме греда при 0:1, но вторият им гол ни пречупи.

„Миналата година с Враца играхме четири мача и винаги се получават едни и същи мачове. Ние удряме гредите и накрая падаме.

„Имаше и позитивни в мача. При нас има много нови момчета и има накъде да се развива този тим. Сега сигурно ще дойдат и нови играчи и сега се стараем да вкараме новите момчета и да станем един боеспособен отбор. С всеки треньор е различно. Енгибаров има различни виждания за футбола и трябва да се стараем максимално много да попиваме от него.

„С Лудогорец трябва да изчистим грешките в защита, защото ако правим такива грешки ще имаме проблеми”, завърши Лъчезар Котев.