„Мисията невъзможна” една от най-популярните екшън поредици от последните 20 години. Историята на филма може да бъде преплетена със задачата, която ще имат играчите на Росен Кирилов в битката за второто място в Група А на втората осмица с Ботев Враца.

Бистричани изостават с 6 точки преди старта на плейофите, а двубоят от първия кръг във Враца може да се окаже от решаващо значение – дали Витоша ще се бори за оставане в елита, или ще погледне към бараж за Европа.

„С всички отбори се познаваме вече толкова добре, че едва ли има с какво да се изненадаме. Ясно е, че този мач може да осмисли за нас групата, ако успеем да победим, ще скъсим разликата на 3 точки и ще се борим за второ място”, сподели наставникът на Витоша.

В първите два дуела на двата отбора в шампионата бистричани успяха да вземат само една точка.

„Мачът ще бъде интересен, защото сме абсолютно равностойни отбори. Тези 6 точки разлика са за сметка, че те успяха да победят Левски и Черно море. Божинов им помогна също много. В момента не са по-силни от нас”, добави Кирилов.

„Нашият отбор се опитва във всеки мач да показва добро лице. За нас лесни мачове няма. Нормално е, мисля, че след Нова година не сме изиграли слаб мач, имаше и такива, които загубихме, но не заслужавахме. Показваме добро лице, а основната цел е играчите да държат мотивация до края.”

В един от козовете на старши треньора може да се окаже последното ново попълнение – Емил Гъргоров.

„Такива футболисти като Емо Гъргоров, като Мартин Камбуров, са богатство за българския футбол. Дори на такава възраст си вършат перфектно работата и нито един треньор не може да се окаже от тях. Трябва да играят, защото са личности, те са хлябът и солта на футбола”, добави Росен Кирилов.

Дали Мисията ще бъде успешна за Витоша, остава да разберем…