Полузащитникът на Витоша Бистрица Петко Цанков смята, че неговият тим може да се противопостави на шампиона Лудогорец.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в мач от 17-ия кръг на Първа лига. „Тигрите“ гостуват в Разград в неделя, 1 декември, от 14.45 часа. Срещата ще можете да проследите по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA, GONG.BG и Дарик радио.

„След победата над Славия малко ни се вдигна самочувствието. Имахме негативна серия, пет загуби, бяхме долу на дъното, но когато ножът опря до кокала, си взехме мача. Това беше мачът със Славия. Смятам, че и срещу Лудогорец ще успеем да се справим, да се представим добре“, сподели Петко Цанков пред Дарик радио.

„Трябва да сме много силни в защита. Особено в първите минути, защото в първите минути доста често ни отбелязват голове. И ако успеем да задържим резултата до първото полувреме, можем да се поздравим с успех. Някоя контраатака.“

„Трябва да бъдем концентрирани през целия мач. Едва ли ще ни подценят, а и на тях им трябват точки, има борба за върха. Колкото и смешно да звучи, не играха с най-добрите си играчи срещу Байер Леверкузен, пазят се за нас“, коментира още Петко Цанков.