Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов остана доволен от показаното в мача с Верея, който неговите възпитаници спечелиха с 2:0. Единствената лоша новина за него е свързана с травмите на Георги Купенов и Радко Мутафчийски.

"Днес направихме добър мач, но за съжаление дадохме две жертви - Купенов и Мутафчийски са с тежки травми. Теренът беше малко мек и това оказа влияние за контузиите. Дано да не се окажат наистина много тежки, та да могат да играят и до края на годината. Мутафчийски има проблем с адуктора, докато при Купенов е коляното, което е притеснително", заяви Кирилов пред NOVA SPORT и анализира мача.

"Днес играхме добре, държахме топката, създадохме положения, можехме да вкараме и още. Играхме по начина, по който тренирахме и се получиха нещата. Верея направиха много силен последен мач, ползваха добре контрите, идеята беше да ги издърпаме малко напред и така им вкарахме първия гол", добави специалистът и коментира предстоящия мач с Ботев за тима си.

"Много тежък мач срещу Ботев ни предстои, те са в много добра форма и играят добре, ние ще се опитаме да изиграем добър мач и ако можем да спечелим нещо, ще е добре", завърши старши треньорът на Витоша Бистрица.