Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов остана доволен от представянето на играчите си в мача с Ботев Враца, но в същото време недоволства от факта, че отборът му стигна само до точката в този сблъсък, макар да имаше шансовете да си тръгне и с успех.

"Исках да победим, но не мога да съм радостен. Тази една точка нищо не ни носи. Радвам се, че момчетата се вложиха изцяло, имахме шансове да бием. Мъжки мач стана, добро ниво за Първа лига. Въпреки многобройните ни контузии, успяхме на моменти да надиграем Ботев Враца. Имахме сериозни положения и дори можехме да победим", заяви Кирилов пред DIEMA SPORT.

"Момчетата се справиха чудесно, аз съм доволен. Нормално е да има пропуски, защото половината отбор, който игра от началото на сезона, е в лазарета. Справиха се чудесно момчетата, имахме много нови играчи в този мач", добави треньорът и разкри какво е попречило на тима му да стигне до победата.

"Не ни стигна свежест в края на мача, за да победим. Получихме гол в момент, в който водехме играта и бяхме по-добри. Отборът на Ботев Враца е добър, особено с Валери Божинов в атака. ЙКласният уиграч от една атака успя да отбележи. Успяхме да им се противопоставим, радвам се, че и хората, които не играят редовно, в този мач показаха класа и ниво", добави треньорът.

"Наложи се в последните дни на трансферния прозорец да направим бързи трансфери поради контузиите. Радвам се, че тези момчета като Иван Вълчанов и Михаил Милчев играха на ниво, въпреки че са само на няколко тренировки", завърши Росен Кирилов.