Един от авторите на попадение за Витоша Бистрица Стефан Христов получи бутилката шампанско за Играч на мача срещу Пирин. Новаците в елита преследваха първата си победа и бяха близо до нея, но стигнаха само до 2:2.

"Зрелищен беше мачът, имаше заряд и положения и за двата отбора. Получиха се доста контраатаки, особено второто полувреме. Заслужавахме да спечелим, но не се получи, да се надяваме, че ще се случи по-нататък, когато ще е по-важно за нас", заяви Христов пред DIEMA SPORT и обяви защо е била изпусната победата.

"Не можахме да удържим аванса си, защото не бяхме концентрирани при статичните положения. Бяхме го изговорили преди мача, че Пирин е отбор, който разчита точно на тези ситуации, но не успяхме да се справим при тях", сподели още футболистът на Витоша и изрази надежда тимът да продължи да играе добре и в баражите.

"Надяваме се да продължаваме и да поддържаме играта, която показахме играта в този мач. Дано ни се получи в следващите по-важни мачове. Леко сме разочаровани, защото имахме доста положения и можехме да бием, но се готвим за следващите по-важни битки и искаме да останем в групата", сподели той и накрая коментира здравословното си състояние.

"Не е сериозно състоянието ми, надявам се следващия мач да съм на линия", завърши футболистът на Витоша Бистрица.