Играчът на мача в двубоя между Дунав и Витоша Християн Василев коментира равенството между двата тима.

"Абсолютно турнирен мач изиграхме. Очаква ни още по-труден втори мач. Останалата част от работата остана за Бистрица. Иизграхме добър мач и сега всичко предстои да бъде решено в реванша", коментира вратарят.

Позивитно е, че не загубихме. Заехме, че при този резултат мисля, че имаме леко предимств. Трябва да сме пределно мобилизирани и да победим. Знаем, че при голово реми отпадаме, което не едобре за нас и амбициите ни.

Докато мачът беше при числено равенство беше изключително равностоен двубоя. Дунав имаха няколко центрирания, но без твърде много опасности пред нашата врата. Червеният картон беше частично и по моя вина, заради лошото ми изчистване. Успяхме и с 10 човека да издържим на финалния натиск.

Знаем, че всеки гол за Дунав в реванша ще е със стойността на 2. Важно беше, че не допуснахме гол днес. Треньорът ще реши как ще играем и се надявам да успеем да изпълним указанията му.

Това е Ливърпул, не се страхуваме от никого. Видяхме какво стана вчера, победа с 4-0 срещу Барселона. Нямам претенции за противника на финала.

Разбира се, черпя вдъхновение от Алисон, той е страхотен вратар и играе за любимия ми отбор но и не само от него.