Вратарят на Витоша Бистрица Християн Василев коментира загубата на своя отбор срещу Дуна Русе в баража за оставане в Първа Лига.

"Нямам обяснение за това, не съм човекът който да коментира това. Треньорът ще ни каже какво не се е получило. Трябва да сме пределно мобилизирани в следващия мач, за да можем да запазим елитния си статут", започна стражът.

"Не мога да определя кое беше най-трудното спасяване. Най-важното спасяване, което трябваше да направя беше при гола, което не направих, не мисля, че съм направил кой знае какво.", продължи Василев.

"Добър преход от Дунав, който ни хвана неподготвени за техния гол. Имахме 70 минути да обърнем мача, не се получи. Трябва да си вземем поука, за да победим при баража".

Излизаме, за да спечелим всеки мач, не излизаме за равенства. "Не успяхме да победим в Русе. Отново не успяхме да победим и днес, събраха се два негативни резултата. Трябва да си поправим грешката от днес, ако искаме да играем в Първа лига и следващия сезон".

"Нямам предпочитан съперник. Който се падне се от Втора лига се надявам да го победим.", лаконичен беше той.

"Не знам дали дългата пауза между мачовете е минус за нас. Може да направим двустранна игра за запазване на ритъм. Треньорът ще прецени какво ще правим през 10-те дни между мачовете. Важното е да сме здрави и съм сигурен, че ще се справим", завърши младият вратар.