Вратарят на Витоша Бистрица Николай Георгиев направи страхотен мач срещу шампиона Лудогорец и беше на крачка да опази суха мрежа. Макар и да не го стори, безпристрастната статистика показа, че той е най-добър сред вратарите на 3-ия кръг в efbet Лига.

Неговият индекс е 3.86 и е заради 8-те му спасявания, 5-те пресечени центрирания, едната пресечена топка и 7-те подавания. Така изпревари, макар и с малко, втория в подреждането Христо Иванов.

Вратарят на Етър направи поредния си силен мач срещу Черно море и с изявите си събра индекс от 3.61. Той имаше само две спасявания по-малко от колегата си от "бистришките тигри" и остана втори.

Трети остана Георги Георгиев от Славия, който също направи страхотен мач срещу ЦСКА. Бившият страж на Верея също отрази шест удара към вратата си, а индексът му след мача беше 2.67.

На четвъртата позиция е стражът на Лудогорец Пламен Илиев с 2.26, а пети остана Благой Макенджиев с индекс от 1.98. Всичко за представянето на вратарите можете да видите във видеото от предаването "Героите на кръга", което се излъчва всеки вторник по DIEMA SPORT.