Ръководството на Витоша Бистрица започна нова кампания под надслов „Аз чета“. С нея клубът цели поне малко да „пробуди“ деца, приятели и фенове, пишат от Пресслужбата на бистричани.

Ето какво пишат от ладера на Витоша Бистрица:

"От тук нататък, в началото на всеки месец, ще представяме по една книга, която смятаме, че може да бъде от изключителна полза на всеки един от вас, за да постигне желаните от него резултати, независимо в коя област се подвизава. А един от смелчаците, приел предизвикателството, намерил време да я прочете и сподели с нас по най-вдъхновяващ начин впечатленията си, ще получи специална награда от клуба.

Първото четиво, което ще ви предложим, е книгата „Малките неща“ на Анди Андрюс. Останал сирак и без дом на 19 години, днес писателят с дарба на проницател консултира щабовете на елитни футболни клубове, някои от най-големите корпорации в Щатите и „Специалните сили“ на Американската армия.

В „Малките неща“ Андрюс ни учи как да забелязваме дребните, наглед незначителни подробности, които убягват на останалите. Как да виждаме, чуваме и възприемаме нещата малко по-различно. В съвременния свръхинформиран свят сякаш всички са наясно какво трябва да направят и как да постигнат целите си. Защо тогава някои успяват, а други не? Каква е разликата между посредствените и добрите резултати? Или между добрите и изключителните? Познахте, разликата е малка. Изразява се в един гол, една десета от секундата, една нова идея...

Приятно четене!

P.S: „Ето една истина, върху която хората със средни постижения никога не се замислят: предимството във всяка област от живота се печели много преди да предприемете действия в тази насока!“ (Анди Андрюс)"