Отборът на Витоша Бистрица пристигна вчера следобед в Банско, където ще премине вторият етап от подготовката му за поредния, трети сезон в Първа професионална лига. Футболистите на старши-треньора Енгибар Енгибаров вече проведоха няколко занимания в курортното градче, в което ще останат до 6 юли. 
 
През това време “тигрите” ще изиграят три контроли. Първата от тях е утре, от 17:00 часа, а съперник - македонският Академия (Пандев). Двубоят с участника в тазгодишното издание на Лига Европа ще се играе в Разлог. На 3 юли, сряда, Витоша ще премери сили с втородивизионния ЦСКА 1948, а три дни по-късно с друг отбор от Втора лига - Септември София. 
 
След завръщането си от Банско бистричани ще продължат да се готвят в домашни условия до старта на новия сезон в родния елит. В първия кръг “тигрите” ще се завърнат на стадиона, на който си осигуриха за трета поредна година място в майсторската ни група, след като жребият отреди да гостуват на Славия. Визитата на “белите” е насрочена за 14 юли, неделя, от 18:45 часа. Срещата ще може да гледате на живо по каналите на DIEMA XTRA.