Крилото Даниел Кутев вече е футболист на Родопа Смолян и през настоящият сезон ще играе за отбора в Трета лига - Югоизточна група. Кутев се договори с ръководството на тима от Смолян през седмицата и днес ще играе в домакинската среща на тима срещу ЛевскиКарлово, похвалиха се на клубната страница.

Родопа има две поражения в първите си два мача от новия сезон, заема последното място и все още няма отбелязан гол. Така задачата на новото попълнение е да вдигне качеството на атаката.

Кутев е роден в Златоград и е юноша на Векта (Пловдив), но се мести в Гърция и отначало рита в ниските регионални дивизии от другата страна на българо-гръцката граница. Забелязан е обаче от скаут на елитният "Шкода" (Ксанти), които подписват договор с него. Но не успява да се наложи и е преотстъпван на различни отбори.

Пред 2016 година крилото заиграва за Ботев (Пловдив), след края на кампанията техничарят отново подписва с Нестос Хрисопули. А след това с Витоша (Бистрица), когато тимът започва да играе в Първа лига. 29-годишният играч остава там до преди дни, където след разтрогването на договора си пристига отново в Смолян.

Новото попълнение трябва да замени напусналия Георги Чакъров, който си тръгна от Родопа Смолян.

Мачът между Родопа Смолян и Левски Карлово е днес от 18 часа на Стадион "Септември", в кв. "Райково".

Главен съдия на мача е Валентин Железов с помощници Младен Вълчев и Ганчо Джевлеков, и тримата от Бургас. 4-ти съдия е Петър Мечев от Пловдив, а делегат е Радослав Фисински от Смолян, който е и председател на Областният футболен съюз.